5 leuke cadeau ideeën voor Eid al Fitr

Wil je iemand verassen tijdens het suikerfeest dan hebben we misschien wat leuke cadeau idëeen voor jou. Aan het einde van de Ramadan (begint dit jaar rond 13 april) komt het Suikerfeest, Eid al Fitr genoemd. Na een maand vasten en bezinnen gaan mensen bij elkaar op bezoek, naar de moskee en er wordt veel lekkers gegeten. Ook geef je elkaar cadeautjes en vooral de kleintjes weten heel goed dat ze wat kunnen verwachten. Kan je niet op bezoek maar wil je graag je dierbaren, buren, een teamlid of vrienden verassen? Dan kunnen wij je misschien wat leuke cadeau ideeën meegeven. Bij Bisou For You gaan we elk cadeautje uiteraard als een cadeau inpakken zonder bijkomende kosten. En speciaal voor Eid al Fitr hebben we nieuwe wenskaarten in ons assortiment opgenomen.

eid mubarak
Koffiecadeau

1 Koffie cadeau voor vrienden

Koffie met beste vrienden smaakt altijd beter. Met dit koffie cadeau voor beste vrienden verstuur je koffie en een cadeau tegelijkertijd. Het koffie cadeau bestaat uit een set vriendschapsarmbandjes, een echt handgemaakt koperen koffiekan om Turkse koffie te kunnen zetten en natuurlijk Turkse koffie. De koffie komt direct uit Istanbul van de wereldberoemde koffieroosterij Mehmet Efendi. In het pakketje zit een handleiding om Turkse koffie te kunnen zetten.

Koffiecadeau

2 Ons luxe koffie cadeau

Vind je het ons kleine koffie pakket heel leuk maar het mag wat meer zijn? Dan kan je voor het luxe koffie cadeau kiezen. Je koffie cadeauset maken we compleet met een koffie/thee maatlepel, een katoenen theedoek met kwastjes, een mooi geweven armband uit onze ‘Bisou Collectie’ en het Bisou For You-sieradenzakje. De koperen handgemaakt koffiekan, de Turkse koffie zitten er dan natuurlijk ook in.  In het pakketje zit een handleiding om Turkse koffie te kunnen zetten.

vriendschapsring

3 Vriendschapsringen

Een bestie pakket met twee verstelbare evil eye motief ringen. Elk set heeft een donker en een licht oog.  

vriendschapsring

4 Evil Eye collectie

We hebben een uitgebreide selectie aan sieraden met het Evil Eye motief! Een bescherm symbool dat veel in de Turkse cultuur te zien is.

hammam cadeau set voor haar

5 Hamam cadeau set

Voor hem en haar

Om in het thema te blijven kan je ook voor een leuk hamam set kiezen. Een cadeauset met een Midden-Oosters karakter die je badkamer in een hamam omtovert. Wie ooit in een echte hamam is geweest weet hoe zacht de huid aanvoelt na een goede scrub. Met het exfoliërende washandje en de argan-olijfoliezeep van het Griekse bedrijf Macrovita doe je hetzelfde. Een natuurlijke scrub zonder kunstmatige stoffen en parfum. Dit cadeau is ideaal voor elke wellness liefhebber.

Wil je ons een bericht sturen? Ga dan hier naar onze contact pagina