giftwrapping ideas

Tip 4 Blanco cadeau tasjes versieren

Als het echt snel moet gaan haal je wat blanco cadeau tasjes in huis (of je hebt ze al) en versiert het met stickers of stempels. Ben je handig met lettering dan kan je ook voor een mooie quote kiezen. Een label of geprinte foto met tekst erop geeft het een persoonlijke touch.

Tip 5 Online bestellen

Uitbesteden is een perfecte manier om tijd te besparen. Bestel je je cadeau bij Bisou For You komt je cadeau natuurlijk al ingepakt in onze huisstijl aan en met wenskaart erbij.

Tip 6 In de winkel (Laten) inpakken

Koop je je cadeaus in een winkel kan je zo ook meteen daar inpakken of laten inpakken mits ze de service aanbieden. Veel winkels hebben tegenwoordig kleine inpakstations waar je cadeaupapier en lintjes kan gratis kan gebruiken. Meteen opgelost!

7 inpak tips achtergrond foto

December is elk jaar een drukke periode. Voor dat je het weet zitten we al aan het kerstdiner. Met deze tips willen we je laten zien dat ook de laatste lootjes van de kerstklusjes snel en makkelijk op te lossen zijn.

Tip 1 Hergebruik van dozen

Wie heeft niet elke week dozen in de hal staan van de vorige online shoppings? Deze kan je momenteel perfect voor suprises gebruiken maar ook om cadeus in te doen. Je kan ze verven als je in een Picasso bui zit, met bijzonder cadeaupapier wikkelen. Met een leuk strikje of touwtjes heb je in een handomdraai een strak ingepakt cadeau.

Tip 2 Wikkel je cadeau in theedoekjes in

Een andere leuke manier zijn mooie theedoekjes waar je bijvoorbeeld kleine items in kan wikkelen en binden met een touw en een zelfgeschreven kaart of label.

Tip 3 Laat de kids tekenen en inpakken

Kids zijn ware kunstenaars en bij deze tip erg handig. Ze willen je zo graag altijd helpen met iets dat je net aan het doen bent. Nu kan het. Geef ze een lange rol papier (bijvoorbeeld te koop bij Ikea) en en laat ze even lekker tekenen. Als ze klaar zijn kunnen ze het lekker inpakken voor jou terwijl je aan een lekkere kop thee zit.