Wij willen jouw cadeau versturen

Maar wat is BISOU FOR YOU eigenlijk? Letterlijk vertaald: een kusje voor jou. Maar van wie komt die ‘bisou’? Wel zo netjes om ons even voor te stellen, als we kussen gaan uitdelen nietwaar?

Wij zijn Yasmin en Silviya, al 40 jaar vriendinnen en sinds kort ook de trotse oprichters van Bisou For You. Een webshop waar jij vanaf de bank leuke geschenken kan bestellen voor iedereen waar je veel om geeft. Elk cadeau wordt stijlvol ingepakt en met een wenskaart verzonden. Je kiest zelf welk kaartje we namens jou mogen schrijven. Niet zomaar een cadeautje, maar een pakje vol liefde. Cadeau versturen met een bisou for you dus.

Juist nu we elkaar minder zien, is het leuk om elkaar te verrassen met iets leuks. We missen elkaar, zitten veel thuis. Een uniek, persoonlijk cadeautje is nu extra leuk om te krijgen én om te geven. Daarom besteden wij extra aandacht aan een mooie verpakking. Mooi verpakte cadeaus, met een persoonlijke touch. Bij ons vind je geen standaard cadeau’s, maar juist bijzondere, unieke items. Ons aanbod wisselt steeds en als een product op is, dan komt er weer iets anders in ons assortiment.

Een aantal sterren uit onze collectie zijn het Kraamcadeau, het Koffiecadeau en onze ketting met het klavertje vier.

Wij kunnen ook je kraamcadeau versturen

kraam cadeau versturenWil je een kraamcadeau versturen en hou je wel van een beetje vintage? Dan is “Hello Baby” het kraamcadeau dat je zoekt. Een heerlijk zachte katoenen romper, een rammelaar en een vintage slabbetje met tweezijdige print. Verkrijgbaar in 4 toffe kleuren.

Een apart cadeau voor een echte koffieleut? Dan hebben we een geweldig koffie cadeaupakket voor je. Met het koffiecadeau wilden we weer eens iets anders doen en hebben daarom voor Turkse koffie gekozen. Deze koffie is vrij sterk en wordt roerend in een soort koperen koffiekan gemaakt, (die krijg je van ons, samen met de stap-voor-stap handleiding). In het pakket zit ook een prachtige theedoek, die helemaal bij het thema past. Een speciale lepel om de koffie te roeren en om de Oosterse sferen compleet te maken, een mooie handgemaakte armband. Er is een set voor hem en voor haar, met voor ieder een ander armbandje. Natuurlijk kies je gewoon het setje met de armband die jij het mooist vindt.

Wil je iemand een beetje geluk sturen? Dan is onze ketting met het klavertje vier een ultiem cadeautje. In de ketting zit namelijk een écht klavertje vier. Hoe leuk is dat! Zo kun je iemand niet alleen een beetje geluk sturen, maar kan hij of zij het ook voor altijd bij zich houden. En dat kunnen we allemaal toch wel eens gebruiken.

Naast deze mooie cadeau’s hebben we nog veel meer leuke dingen. Neem rustig een kijkje en als je iets wil vragen, laat het ons weten!

BISOU!

Yasmin en Silviya

 

PS: We zijn nu ook op Etsy te vinden!

 

Wil je ons een bericht sturen? Ga dan hier naar onze contact pagina