cadeau versturen

Hoe verrass je iemand op afstand? Wij geven cadeautips om een cadeau te versturen tijdens corona

We zitten inmiddels bijna op de helft van 2021 en het is bizar hoe we zijn gewend aan het corona-leven. Alles gaat digitaal, we hebben geen feestjes, zien elkaar minder. Nou ja… gewend? Het moet maar, maar écht wennen, dat doet het gelukkig nooit. Hopelijk is de wereld snel weer zoals we die kennen!

Maar tot die tijd, moeten we er nog maar even het beste van maken. We Zoomen en Facetimen wat af. Maar hoe kun je iemand nou laten zien wat hij of zij voor jou betekent, op een manier die toch net even anders is en die een hoge fun-factor heeft? Gelukkig zijn daar manieren genoeg voor. Het afgelopen jaar heeft ons één ding geleerd; creatief zijn, zoeken naar mogelijkheden en kijken naar wat wél kan.

We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet. Hoe kun je iemand op afstand verrassen, ondanks de lockdown? Komen ze! Even Googlen en je kunt vast wat leuke aanbieders vinden.

Doe eens een online escaperoom.

Escaperooms waren volop in opkomst, maar met z’n allen in een ruimte zijn is nu even niet mogelijk. Gelukkig worden er nu ook online varianten geregeld. Vanuit huis al puzzelend de strijd aan gaan met de klok en met elkaar.

Spelletjesavond?

Kan gewoon! Hoewel we waarschijnlijk binnenkort meer mensen kunnen zien thuis is het nog voor velen een uitdaging. Maar er zijn boardgame apps, die je remote samen kan spelen. Hapje erbij, drankje erbij, gezelligheid!

Cadeau versturen

Wil je toch liever een cadeau versturen? Als je al dit blog leest dan neem ook meteen een kijkje in onze webshop.  We hebben leuke cadeaus en ook wenskaarten voor veel verschillende gelegenheden.

Wine tasting

De inmiddels good old zoom call, maar dan wél leuk. Koop verschillende wijnen en kazen voor een tasting party. Je houdt wat voor jezelf en je stuur hetzelfde naar een vriend of vriendin voor een gezamelijke tasting party. Het écht goed regelen? Laat het dan helemaal verzorgen door bijvoorbeeld The Online Sommelier. Proost!

Viewing party

Samen films of series kijken? Disney plus heeft viewing party/shared viewing. Bestel een pizza naar je kijk-buddies (vergeet jezelf niet!) om dezelfde tijd en kijk synchroon de film.

Zo zie je maar, met een beetje Google en een beetje creativiteit kun je er echt wel wat leuks van maken. Veel plezier!

 

koffie cadeau

Wil je ons een bericht sturen? Ga dan hier naar onze contact pagina