JE DAGELIJKSE NESPRESSO BAKKIE ZAT? MAAK DAN EENS TURKSE KOFFIE

Nederlanders zijn koffieleuten. We staan al jarenlang in de wereldtop van koffiedrinkers! Een van de meestgenoemde voordelen van het verplicht thuiswerken: eindelijk lekkere koffie kunnen drinken in plaats van ‘automatenkoffie’. Als je dan toch eens extra wil genieten en je nu ook je Nespresso wel eens wil inwisselen voor wat anders, maak dan eens lekkere Turkse koffie. Kun je er daarna weer even tegen! Wij hebben het perfecte koffie cadeau voor jou.

Bij Bisou For You verkopen we mooie koffie cadeau pakketten waar alle benodigdheden in zitten (en nog meer leuks). Neem maar eens een kijkje [LINK]

Mocht je alvast zelf aan de gang willen, dan vind je hieronder de instructies.

 

Koffie handleiding voor Turkse koffie

Giet 50ml koud water per persoon in een koperen koffiepot (dat heet een cevze)
Voeg per kopje water een zakje koffie van 6 gram toe
Voeg suiker naar smaak toe en roer tot de suiker is opgelost
Zet de cevze op laag vuur en roer ongeveer een minuut
Laat de koffie vervolgens zonder te roeren koken
Als het op het punt staat te koken en het schuim opstijgt, haal het dan van het vuur, giet de koffie in het kopje in een vloeiende beweging, zodat al het schuim meekomt.

Tip: vul tijdens het maken van de koffie de kopjes met heet water, zodat deze vast opwarmen. Dan blijft je koffie langer lekker heet. Genieten maar!

 

Natuurlijk kan je bij Bisou je cadeaus ook personaliseren met een kaart dat bij je past. Zit je kaartje er niet bij? Ga dan hier naar onze contact pagina en stuur ons een bericht.

Ook denken we graag met je mee over andere cadeaus. Laat het ons gerust weten.

Koffie cadeau

Wil je ons een bericht sturen? Ga dan hier naar onze contact pagina