Over Bisou For you

Hoi, wij zijn Yasmin en Silviya, al 40 jaar vriendinnen en sindskort ook de trotse oprichters van Bisou For You. Een webshop waar jij vanaf thuis leuke cadeaus kan bestellen voor iedereen waar je veel om geeft.  Elk cadeau wordt stijlvol ingepakt en met een wenskaart verzonden.

 

bisou for you eigenaren

Wie zijn wij

Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in design en koos ik daarom ook de opleiding ‘Visual Merchandising’. Bij Bisou For You  ben ik verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en inkopen van al onze prachtige cadeaus en kan ik mijn passie verder uitbreiden en ontwikkelen. Ik had me geen betere partner in crime kunnen wensen dan mijn BFF Silviya. Een vrouw die nooit opgeeft, die het durft met mij in het diepe te springen en me altijd motiveert mijn grenzen te verleggen.

                          Yasmin

 

                       Silviya

 

Samen met Yasmin heb ik het concept van Bisou For You ontwikkeld. Naast de website en foto’s ben ik ook verantwoordelijk voor onze marketing. Ik woon en werk in Amsterdam en als ik vrij ben vind je mij in de gym of in het bos met mijn hond Sonic.

Wat ik aan Yasmin als partner waardeer: Haar oog voor detail, haar eerlijke mening en dat ze altijd een lekkere kop koffie voor mij klaar heeft staan.

 

 

 

Bisou (m) frans – de kus.

Bisou For You  –  Een kusje door het brievenbusje

kraampakket versturen

Volg je ons al op onze social media kanalen?